Amber® Mill, Amber®Press, Zolid gen-x multilayer

Amber® Mill, Amber®Press, Zolid gen-x multilayer

Blocuri mecanice de disilicat de litiu, ingot-uri pe bază de disilicat de litiu, restaurări estetice pe bază de zirconiu? Restaurările simple, rapide și eficiente pot fi realizate de acum în orice laborator. Știm că timpul este valoros pentru tine, de aceea ți-am pregătit cele mai bune materiale: Amber® Mill, Amber®Press și Zolid gen-x multilayer.

Amber® Mill. Inovația care funcționează pentru tine. Bloc mecanic de disilicat de litiu pentru sistem CAD / CAM

Blocurile mecanice de disilicat de litiu, Amber® Mill, au proprietăți mecanice la standarde ridicate și valori estetice cu prelucrabilitate certificată fiind foarte avantajoase pentru pacienți și clinici.

Rezistență pentru longevitatea estetică

Structura cristalină mai densă și mai reticulată a Amber® Mill are ca rezultat proprietăți fizice superioare. Rezistența la flexie biaxială a Amber® Mill este de 450 MPa după ce este complet cristalizată.

Stabilitate ridicată

Prelucrarea remarcabilă a Amber® Mill este în mod evident confirmată atunci când se verifică marginile restaurărilor frezate. Marginile devin foarte stabile, cu apariție mai mică de așchiere, demonstrând astfel că Amber® Mill este un bloc de disilicat de litiu prelucrabil și optimizat pentru sistem CAD / CAM.

Efect de gradare multi-cromatic

Restaurările cu Amber® Mill au rezultate vizibile, definite și substanțiale. Prin rezultatele obținute din opalescența și fluorescența excelente ale Amber® Mill, restaurările chiar și fără colorare afișează continuum de culoare naturală de la cervical la incizal / ocluzal.

Opalescență și fluorescență naturală

Toți dinții naturali acoperiți de smalț prezintă opalescență - par mai albăstrui atunci când sunt priviți sub lumina reflectată și mai gălbui când sunt priviți în lumina transmisă. Amber® Mill demonstrează caracteristică opalescentă a dinților naturali. În plus, Amber® Mill prezintă fluorescență față de cea a dinților naturali.

Ce pulberi sunt compatibile cu Amber® Mill?

Amber® Mill este compatibilă cu o mare varietate de pulberi. În ceea ce privește pulberile pentru disilicat de litiu, sunt compatibile acele pulberi cu CTE (coeficient de expansiune termică) mai mic sau egal cu 10.0 x 10-6 / °C. Pulberi de zirconiu cu temperatura de coacere sub 850 ° C sunt de asemenea compatibile cu Amber® Mill.

Alege cutia cu 5 bucăți AMBER MILL https://bit.ly/3e4JF94


Amber®Press. Îți oferă posibilitatea de a face orice restaurare pe care ți-o poți imagina.

Amber® Press ridică ștacheta în mod remarcabil pentru nivelul de calitate al ingot-urilor de presare pe baza de disilicat de litiu. Rezistență la flexiune este mai bună ca oricând în comparație cu materialele anterioare de disilicat de litiu. Un alt atu al Amber® Press este lipsa necesității de a utiliza acid, datorită reziduurilor de strat de reacție foarte mici pe produsul post-presare. Amber® Press oferă un aspect extrem de estetic și natural, obținut prin diverse opțiuni pentru umbră și indicații.

Amber® Press oferă trei niveluri de transluciditate și 34 de nuanțe (de la A la D) diferite în ansamblu. Va face ca orice restaurare să prindă viață. Rezistență la flexiune de 460 MPa este superioară celorlalte ingot-uri convenționale din disilicat de litiu. Doar cea mai mică cantitate de strat de reacție rămâne pe Amber Press după lucrarea de presare. Nu este nevoie să aplicați lichidul acid pentru curățare, astfel se poate realiza un proces simplu și nepericulos. Amber® Press este compatibil cu diverse pulberi.

Comandă chiar acum cutia cu 5 bucăți AMBER PRESS pentru a te convinge de cele mai bune rezultate http://bit.ly/3pXJqBa


Zolid gen-x multilayer. Zirconiu policromatic, super-translucent.

Alege Zolid gen-x și vei pune capăt căutărilor consumatoare de timp pentru a găsi blank-ul potrivit pentru restaurare, pur și simplu pentru că cele mai recente „blankuri” ale noii generații Zolid sunt cu adevărat remarcabile !

Noul Zolid gen-x este un multilayer, super-translucent din zirconiu, versatil în ceea ce privește "utilizarea universală". Datorită puterii foarte mari și a transparenței naturale, acest material poate fi utilizat practic în orice indicație.

Zolid gen-x este disponibil în 16 nuanțe clasice VITA (A-D) și de asemenea în 2 nuanțe de albire. Restaurările sunt ușoare și eficiente pentru orice laborator.

Caracteristicile noului Zolid gen-x:

  1. reduce complexitatea de executare în rutina de laborator prin posibilitățile de aplicare oferite de multiplele indicații

  2. estetica remarcabilă datorita gradientului de culoare și translucență reprezintă o imitație perfectă a realității

  3. datorită rezistenței de peste 1000 MPa  se pot realiza practic toate tipurile de indicații protetice

  4. noile caracteristici și toate beneficiile clinice dovedite sunt combinate într-un singur material

Zirconiul este este prima alegere pentru restaurări estetice de înaltă calitate datorită versatilității de aplicare, a bio-compatibilității și a adaptabilității optice. Producătorul Amann Girrbach oferă garanția calității procesului de fabricare și a materialelor folosite.

Datorită gradientului natural de culoare și a gradului ridicat de duritate, rezultatele estetice pot fi obținute cu fiecare restaurare.

Zolid gen-x combină toate avantajele grupului de produse Zolid HT +: proprietățile estetice excelente și valorile mecanice remarcabile permit depășirea oricăror limitări de indicație.

În plus, gen-x posedă un gradient natural de culoare care duce blankul la un nou nivel în ceea ce privește eficiența și estetica.

Gen-X sunt la super ofertă 3+1 gratis, comandă aici https://bit.ly/3qxl7eC

 

📱 021 323 58 39

✉️ office@alligator-dent.ro

🌐 www.alligator-dent.ro