0

Cos Cumparaturi

Cosul de cumparaturi este gol!

Evenimente

De la stratificat la monolitic sau de la  individual la productie
Incepe in:
Informatii eveniment
  • 01 Feb 20
  • Cluj-Napoca
  • 800 RON
Detalii / Inscriere

Descriere

Curs hands-on:“De la stratificat la monolitic sau de la individual la productie”, sustinut de TD Cristi Petri si TD Tudor Todea, lector asistent.

 
Acest curs  se adreseaza tehnicienilor dentari avand un nivel incepator si  mediu de experienta  in rezolvarea cazurilor de protetica cu ajutorul ceramicii presate ( disilicatului de litiu).
Ce este important sa primim din cabinet pentru o restaurare corecta atat din punct de vedere coloristic, morfologic cat si functional ( poze clinice atat cu ,cheia de culori pentru dinti cat si cheia de culori pentru bonturi, fiind esentiala in astfel de situatii), set-up, model de studio, etc.
Ce ve-ti invata?
 Pregatirea cazului atat din punct de vedere tehnic cat si informational, designul lucrarii, frezarea, pregatirea inainte de ambalare,ambalarea ,injectarea, sablarea si prelucrarea disilicatului de litiu. Pregatirea pentru glazurare cu ajutorul ceramicii lichide MIYO.
De ce alegem un anumit tip de ingot, fie el HT , MT, LT sau MO si daca exista diferente intre producatorii de astfel de ceramic presate.
Cand si unde decidem sa folosim monolitic sau stratificat si cel mai important ,putem realiza o restaurare monolitica sa arate ca si una stratificata  doar folosind tehnica de glazurare externa 3D staining?
Care tehnica este mai avantajoasa de folosit : presare sau frezare din bloc?
Tips & Tricks pentru fiecare procedeu doar in cadrul cursului : De la stratificat la monolitic sau de la individual la productie .
 

Program

01 februarie 2020 - intre orele 9.00 - 18.00
09.00 - 09.30  Bun venit / primire participanti
09.30 - 10.30  Verificare coroana - con - parte teoretica / bazele cursului
10.30 - 11.00  Ambalare
11.00 - 11.45  Modelare exocad - demo lector
11.45 - 12.00  Selectare ingot / Selectare program / Injectare
12.00 - 13.00  Pauza de masa
13.00 - 14.00  Dezambalare / Prelucrare
14.00 - 18.00  Verificare prelucrare / Finisare / Pregatire pentru glazura MIYO 

Harta locatie